IT Networkx is sinds januari 2009 dé snelstgroeiende landelijke specialist in ICT vacatures. Ons streven is om de nummer 1 te zijn en te blijven binnen ons vakgebied. IT Networkx - De grootste ICT vacaturebank van Nederland!

Ambitieus zijn, dat betekent voor ons een stap verder gaan. Voor onze kandidaten, onze opdrachtgevers en voor onszelf. We zijn niet snel tevreden, omdat we weten dat onze klanten dat ook niet zijn.

De ideale werkgever of de ideale collega vind je tenslotte niet zomaar op goed geluk. Daarvoor is kennis van de branche en kennis van de mensen die erin werken op zijn zachtst gezegd onoverkomelijk. Wij geloven in het zetten van die extra stap om het beste resultaat te bereiken. Dat doen we met elkaar en voor elkaar - en dat maakt ons IT Networkx.

Oprichter

IT Networkx is een initiatief van Pieter Peereboom, tevens oprichter van alleICTopleidingenvanNederland en alleICTjobsvanNederland.

IT Networkx is tezamen met alleICTopleidingenvanNederland en alleICTjobsvanNederland onderdeel van de IT Networkx Group, gevestigd te Bergen (NH).