De 'juiste professional op de juiste plek' is in het belang van zowel werkgevers als kandidaat. Om dit te bereiken screenen wij elke professional zeer uitgebreid, met een focus op zowel de 'harde eigenschappen' als de 'zachte eigenschappen'.

IT Networkx kijkt dus niet alleen naar de kennis en ervaring, maar let ook op de leergierigheid, ambitie en pro-activiteit van zijn ICT professionals. Snelheid, flexibiliteit en kwaliteit in combinatie met heldere communicatie zijn de kernwaarden van IT Networkx.

Werkgevers

Ook voor werkgevers is het van belang om de 'juiste professional op de juiste plek' te krijgen. IT Networkx komt bij u langs om een goed beeld te krijgen van de openstaande vacature en de werkplek waar onze professional komt te werken. Tijdens deze orientatie willen wij een duidelijk onderscheid maken tussen de harde eigenschappen van de kandidaat (vereiste certificeringen en gevraagde ervaring) en de 'zachte eigenschappen' (klik met collega's, omgeving, cultuur, etc.).

IT Networkx kijkt dus verder dan een CV en/of opdracht, bij ons staan professional en werkgever centraal. IT Networkx heeft voor werkgevers direct een professional met de juiste opleiding, certificering, ervaring en motivatie beschikbaar.