Bel Pieter Peereboom: +31 (0)6 13 55 04 02 - Email: info@itnetworkx.nl

Interim recruitment begint met het goed kennen van je business partners, de vacaturehouders weten het beste wat er nodig is binnen hun team. Samen met de business partners stellen wij de functieprofielen op, plaatsen de vacature online (corporate website en social media als LinkedIn, Twitter) en vervolgens zullen we proactief de markt op gaan op zoek naar de juiste kandidaten met alle middelen die uw organisatie daarvoor gebruikt.

Vervolgens doorlopen we het gehele wervingstraject, van het eerste contact en het voeren van de eerste gesprekken, het inplannen en bijwonen van de vervolggesprekken tot het voeren van de onderhandeling met de gewenste kandidaat en het netjes afwijzen van de overige kandidaten. We zorgen dat alles netjes gedocumenteerd is en vastgelegd is in het door uw organisatie gebruikte recruitment-systeem.

Uiteraard maken wij naast uw kanalen aanvullend gebruik van ons eigen netwerk, alle mogelijke kandidaten-databases (ook wereldwijd) en indien gewenst kunnen we dit uitbouwen. 

Gebaseerd op uw specifieke eisen en wensen bepalen we graag samen de exacte scope van onze inzet, inclusief tijdsplanning, budget en verantwoordelijkheden, zodat u het maatwerk krijgt dat u verdient. 

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op!

Back to Top