Bel Pieter Peereboom: +31 (0)6 13 55 04 02 - Email: info@itnetworkx.nl

Wanneer de Nederlandse arbeidsmarkt te klein is om de juiste mensen voor uw organisatie te vinden, dan komen er allerlei praktische vraagstukken om de hoek kijken. In welke landen moet ik zoeken? Wat zijn de specifieke kenmerken van de arbeidsmarkt, de cultuur en de werkethiek daar? Bij welke organisaties vinden we de mensen die bij ons passen?

Maar ook: Wat is een goed arbeidsvoorwaardelijk aanbod om de kandidaat een gelijkwaardige levensstandaard te bieden? Dat gaat tenslotte om meer dan alleen de wisselkoers en is ook voor de betreffende kandidaat een zeer belangrijke overweging waar passend advies en kennis van zaken het verschil maken. IT Networkx beschikt over de juiste onderzoeksresultaten van de toonaangevende research-organisatie die wereldwijd prijzen, lonen en koopkracht vergelijkt. Wel zo makkelijk om de kandidaat ook daadwerkelijk te binden.

En voor de kandidaat doen we alles wat hij nodig heeft om, al dan niet met familie, zorgeloos naar Nederland te verhuizen en uitgerust aan de nieuwe uitdaging bij u te beginnen. Van huisvesting, contracten en overheidsdocumenten tot en met het regelen van fietsen, kinderopvang, werk voor hun partner en de eerste boodschappen bij aankomst in hun nieuwe huis.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op!

Back to Top