Bel Pieter Peereboom: +31 (0)6 13 55 04 02 - Email: info@itnetworkx.nl

Daar sta je dan. Op de arbeidsmarkt.

Als je je op dit moment op de arbeidsmarkt begeeft, word je meteen overspoeld door bedrijven die roepen dat ze de beste baan voor je hebben en bemiddelingsbureaus die je direct bij tien bedrijven willen voorstellen. Een nieuwe baan vinden is dus niet het probleem. De juiste baan vinden, daar gaat het om.

Kom eerst eens praten bij IT Networkx. Begin met te vertellen wie je bent en wat je nu écht wilt. En wat niet. Dat is minstens zo belangrijk.
Of je nu junior, medior of senior bent, wij zorgen ervoor dat we je op basis van dat gesprek de juiste mogelijkheden aanbieden. Waarbij we je bovendien in iedere fase van de procedure optimaal voorbereiden en begeleiden. 

IT-specialisten die op zoek zijn naar een uitdagende baan binnen hun vakgebied opgelet:  ben jij concreet op zoek naar een (nieuwe) uitdaging in de IT-sector of ben je reeds werkzaam in IT-wereld, maar sta je open voor interessante carrièremogelijkheden; neem dan een kijkje bij de vacatures die IT Networkx aanbiedt. Voor een persoonlijke, vrijblijvende kennismaking kun je uiteraard te alle tijden contact opnemen.

Overtuigd van het concept van IT Networkx? Stuur dan een open sollicitatie door je Curriculum Vitae en/of werkervaring per mail te verzenden naar: info@itnetworkx.nl. Zodoende word je opgenomen in het netwerk van IT Networkx; wanneer die ene vacature die jou op het lijf geschreven is gevonden wordt, word je daar nog dezelfde dag van op de hoogte gesteld.

IT Networkx heeft als doel werkzoekenden uitvoerig te begeleiden en adviseren op weg naar een volgende carrièrestap. We staan garant voor een uitgebreide persoonlijke begeleiding, desgewenst worden alle facetten die het solliciteren behelst, vakkundig en volledig doorgenomen.

De voorbereidingen van IT Networkx zijn allesomvattend en ondersteunend. Wanneer je via ons de kans krijgt bij een nieuwe potentiële werkgever op bezoek te gaan, volgt in een persoonlijk gesprek een uitgebreide toelichting van de betreffende functie en word je tot in de laatste puntjes toe voorbereid.

 

Vacatures

Vacatures

Contact

Meer weten

 

Back to Top