Bel Pieter Peereboom: +31 (0)6 13 55 04 02 - Email: info@itnetworkx.nl

Wat kunnen we voor u doen.

Bij IT Networkx geloven we in duidelijkheid. Dat begint al heel vroeg in de samenwerking met het maken van keuzes. Ja of nee is geen doel, maar een gevolg van een reeks eerdere keuzes van zowel uw organisatie als die van de kandidaat. Bij IT Networkx maken we die vanaf het eerste moment inzichtelijk en creëren daarmee heldere verwachtingen voor zowel u als de kandidaat.

Inzicht in motivatie en keuzepatronen in alle fases van de procedure levert maximaal resultaat en rendement op en voorkomt vervelende verrassingen. Daarom stellen we onze kandidaten altijd voor met een uitgebreide motivatie en alle praktische punten over huidige arbeidsvoorwaarden, andere lopende procedures, opzegtermijn en dergelijke helder op een rij. Begeleiden we beide partijen optimaal bij iedere stap. Bespreken we iedere mogelijke twijfel open en eerlijk, zodat iedereen weet waar hij aan toe is en daarop de volgende stap kan baseren. Dat vergroot niet alleen de kans op het vinden van de perfecte kandidaat, maar zorgt ook dat we niet met flauwekul komen en daarmee uw tijd verdoen. 

IT Networkx biedt:
– Expertisewinst: IT Networkx beschikt over de juiste processen, methoden, wervingskanalen en kandidatendatabase;
– Een professionele selectie van kandidaten op basis van de aangegeven wensen;
– Kostbare tijdsbesparing: door de procedure die IT Networkx volgt voor het vinden van de juiste match besparen werkgevers waardevolle tijd;
– Volledige ondersteuning richting kandidaten in de gehele procedure: van introductie tot aanbieding, maar ook een gefundeerde afwijzing en beredenering wanneer dit van toepassing is.

In een persoonlijk, geheel vrijblijvend gesprek licht IT Networkx de succesvolle werkwijze graag toe. Neem voor een oriënterend gesprek, waarin uw wensen centraal staan, contact op met IT Networkx.  

Interim Recruitment

Meer weten

Werving & Selectie

Meer weten

Internationaal Recruitment

Meer weten

 

Back to Top