Bel Pieter Peereboom: +31 (0)6 13 55 04 02 - Email: info@itnetworkx.nl

Over IT Networkx

IT Networkx is gestart in 2009 door Pieter Peereboom die vond dat het anders kon en moest. Na acht jaar als trader & stockbroker voor Bank Labouchere op de Optiebeurs in Amsterdam te hebben gewerkt is hij in 2006 gaan werken als Recruitment Specialist. Gedurende zijn carrière heeft hij diverse vakopleidingen afgerond, waaronder de SThree Sales Academy. 

IT Networkx is jong, fris en dynamisch en bemiddelt op basis van kwaliteiten. Binnen de IT-markt richten wij ons op de volgende toonaangevende gebieden:

– Architectuur
– Netwerk & Security
– Server & Client Based Computing
– Storage, Backup & Recovery
– Virtualisatie

Op basis van een uitgebreide, jarenlange kennis en ervaring, maar ook door een duidelijk inzicht in de IT-markt, zoekt en vindt IT Networkx vacatures en gekwalificeerde werkzoekenden. Wij besteden onze tijd liever aan het leren kennen van onze kandidaten en alle betrokkenen bij onze opdrachtgevers dan aan het plegen van acquisitie en het doormailen van alle CV’s die matchen op keywords. Werken liever aan het optimaliseren van de kwaliteit van de procedures dan aan de kwantiteit daarvan. Helpen liever mensen goed zodat ze ook weer bij ons terugkomen. Geloven in eerlijkheid en openheid over alle aspecten in plaats van het verkopen van gouden bergen om de deal maar te sluiten.

IT Networkx biedt werkgevers en werknemers kwalitatief advies en passende service, met als resultaat toegang tot een groot netwerk. Een netwerk dat groeit, verbindt en versterkt. wij doen er alles aan om dit te realiseren en houden daarin uiteraard rekening met alle omstandigheden aan zowel de kant van de opdrachtgever als de kandidaat zodat iedereen op ieder moment exact weet waar hij aan toe is.

Onze manier van samenwerken met u is in veel gevallen anders dan u gewend bent. En juist daarom zijn onze resultaten dat ook. 

Pieter Peereboom

pieter-peereboom

 

Back to Top